Al 40 jaar is Marathons International toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. Wij kunnen daarom dus ook met trots zeggen dat wij de oudste marathonorganisatie van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis. Kwaliteit tegen de juiste prijs staat bij ons bovenaan.

Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York of Londen, de reis wordt altijd met de grootste zorg samengesteld. Als geen ander weten wij hoeveel voorbereiding, tijd en inspanning er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg en passie voor hardlopen treffen wij de voorbereidingen voor jouw marathonreis. Bij ons boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, wij creëren de omstandigheden voor een unieke marathonervaring.

Niet voor niets is onze pay off: You run, we care!n!


Met een vader die de wereldzeeën bevoer en een moeder die als gids vele verre reizen maakte zat de liefde voor reizen al van jongs af aan bij Annemieke in haar bloed. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in de reiswereld en bij een luchtvaartmaatschappij is zij bij GI Travel in dienst gekomen als manager van de vestiging Amsterdam. Zij is eind 2020 benoemd tot directeur en geeft met groot enthousiasme leiding aan zowel GI Travel als Holland Destination Management

.