Met onze lokale expertise, jarenlange ervaring en uitstekende netwerk van leveranciers stellen we als destination management company  de perfecte groepsreis of evenement voor u samen: van creatieve incentive en budgetvriendelijke groepsreis, tot services voor grootschalige meetings.

We houden van Nederland en laten u graag de mooiste plekken en beste activiteiten in dit land zien. Uiteraard met typisch Nederlandse tulpen, windmolens en bitterballen, maar Holland Destination Management denkt ook out-of-the-box en biedt unieke activiteiten aan.

Met onze creatieve, persoonlijke en servicegerichte aanpak stellen we de perfecte reis of het ultieme evenement samen op basis van uw wensen!


Met een vader die de wereldzeeën bevoer en een moeder die als gids vele verre reizen maakte zat de liefde voor reizen al van jongs af aan bij Annemieke in haar bloed. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in de reiswereld en bij een luchtvaartmaatschappij is zij bij GI Travel in dienst gekomen als manager van de vestiging Amsterdam. Zij is eind 2020 benoemd tot directeur en geeft met groot enthousiasme leiding aan zowel GI Travel als Holland Destination Management

.