GI Travel verzorgt al ruim 40 jaar op maat gemaakte incentives, groepsreizen, internationale meetings, nascholingsreizen, personeelsreizen en handelsmissies naar bestemmingen wereldwijd. Samen met de opdrachtgever gaat het team ervaringsdeskundigen op zoek om, op basis van creativiteit en innovatie, een onvergetelijke reisbelevenis te creëren. De veelzijdigheid, flexibiliteit, creativiteit, kennis en ervaring zijn haar grootste troeven.

Naast het reis technische gedeelte helpt het team van GI Travel de klant ook graag met hand-en-spandiensten en ondersteuning bij de registratie van deelnemers, facturatie en communicatie. GI Travel is er enorm trots op dat zij al jarenlang uitstekende klantbeoordelingen voor de door haar op maat gemaakte reizen ontvangt.


Met een vader die de wereldzeeën bevoer en een moeder die als gids vele verre reizen maakte zat de liefde voor reizen al van jongs af aan bij Annemieke in haar bloed. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in de reiswereld en bij een luchtvaartmaatschappij is zij bij GI Travel in dienst gekomen als manager van de vestiging Amsterdam. Zij is eind 2020 benoemd tot directeur en geeft met groot enthousiasme leiding aan zowel GI Travel als Holland Destination Management

.